Politica de confidentialitate

SECURITATEA INFORMATIILOR  Site-ul www.selfsame.ro este gazduit de serverul unei societati partenere; SelfSame nu poate fi responsabila pentru eventualele erori aparute pe site si nici pentru functionarea necorespunzatoare a browserelor de internet. SelfSame isi rezerva dreptul de a bloca acele domenii de internet cu continut ilegal/daunator, sau care pot aduce prejudicii SelfSame si serviciilor sale, sau clientilor sai si serviciilor acestora.

SelfSame garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise si nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului. SelfSame nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul. Accesarea bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor www.selfsame.ro si incercarile de accesare neautorizata sunt inregistrate pe servere, pentru identificarea acestora de catre SelfSame.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC SELFSAME SRL are obligaţia de a administra în condiţii de sigurantă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Scopul colectarii datelor este: furnizare de servicii si bunuri, marketing, publicitate, evaluarea produselor si serviciilor oferite. In calitate de utilizator (vizitator care se inregistrează si transmite datele personale prin formularul de înregistrare) sunteţi obligat să furnizaţi datele solicitate, acestea fiind necesare pentru validarea comenzii transmise, livrarea produselor comandate şi emiterea facturii. Refuzul dvs. determină imposibilitatea livrarii comenzii.  Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării exclusiv de catre SC SELFSAME SRL. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail: office@selfsame. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justitiei. 

Observaţie:

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

POLITICA ANTI-SPAM Site-ul www.selfsame.ro nu incurajeaza spam-ul si va asigura ca datele personale sunt in deplina siguranta dupa inregistrarea in baza noastra de date. Este important de retinut ca www.selfsame.ro nu furnizeaza adresa ta de email unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera adrese de email obtinute prin intermediul acestui site. De asemenea, nu divulga adresa ta de email sau adresa postala altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul explicit al clientului.


Cartuse Compatibile HP / Cartuse Compatibile Samsung / Cartuse Compatibile Canon / Cartuse Compatibile Brother / Cartuse Compatibile Xerox / Cartuse Compatibile Lexmark / Cartuse Compatibile Epson / Cartuse Compatibile Minolta
Cartuse Originale HP/Cartuse Originale Samsung/Cartuse Originale Canon/Cartuse Originale Brother/Cartuse Originale Xerox/Cartuse Originale Lexmark/Cartuse Originale Epson/Cartuse Originale Minolta